Over ons

Welkom bij Dispatch Connect Services. Uw partner voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Visie

Wij leven met zijn allen in een dynamische wereld vol innovatie binnen elk segment. Alle doelgroepen zijn hieraan onderworpen. Elke branche heeft hiermee te maken dus ook de branche voor het personenvervoer. Van iedereen wordt er verwacht dat hij/zij met de tijd meegaat. Dispatch Connect Services biedt innovatieve producten die meegaan met deze tijd.

Onze kernwaarden:

  • We hebben passie voor de personenvervoer branche
  • We dragen zorg voor onze aangesloten partners
  • We maken onze beloftes waar
  • We hebben een “can do” mentaliteit
  • We zijn neutraal

Onze kernkwaliteiten:

  • We betrekken elke partner, van chauffeur tot opdrachtgever, bij elke stap die wij zetten
  • We werken samen
  • We hebben en bouwen aan lokale en wereldwijde partnerships
  • De ultieme klantbeleving waarborgen

Missie

Onze missie is het nationaal en internationaal verbinden van de vervoersmiddelen door middel van het ontwikkelen van de juiste benodigde tools. Het organiseren van een onderneming willen wij verbeteren met zinvolle innovaties. Wij realiseren dit door het ontwikkelen van state of the art tools. Wij creëren hiermee een ervaring voor u en uw klanten die de verwachtingen overstijgt. Door het aangaan van samenwerkingsverbanden, tussen zowel opdrachtgevers en chauffeurs, en de middelen aan beide partijen beschikbaar te stellen, kunnen wij er samen zorg voor dragen dat iedereen met de tijd mee kan.

Doelstelling:

Dispatch Connect Services streeft ernaar door innovatie de kwaliteit en beleving binnen de personenvervoerbranche naar een hoger niveau te tillen. Ons doel is om in 2020 de personenvervoerbranche een nieuw inzicht te hebben gegeven in het organiseren van het werk en het aangaan van partnerships.  Wij bieden de beste werkomgeving voor opdrachtgevers en chauffeurs die onze passie delen. Samen bieden wij de klanten een ongekende meerwaarde.

Wie zijn wij?

Dispatch Connect Services is een ICT-bedrijf die applicaties, administratieve tools & samenwerkingsverbanden samenbrengt in 1 platform. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen de personenvervoerbranche en weten wat er in de markt aan ontwikkelingen speelt. Wij ontwikkelen onze producten aan de hand van de vraag van de markt. Wij gaan met de tijd mee!

Voor wie?

Dispatch Connect Services is er voor iedereen die toegang wil hebben tot de personenvervoerbranche. Iedereen die een steentje wil bijdragen aan een eerlijker, makkelijker en toegankelijkere platform is van harte welkom. Samenwerking en neutraliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit verwachten wij ook van de mensen voor wie wij er staan. Elke chauffeur en opdrachtgever die zich hier ook in terug kan vinden is bij ons aan het juiste adres.