DCS Limousinenetwerk

Betere samenwerking en kwaliteit in het DCS-limousinenetwerk

Online marktplaats voor limousineritten

Zou je wel vaker ritten willen uitbesteden aan je collega-limousinechauffeurs? Of zou je juist wel wat meer klanten willen bedienen, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt aanpakken?  In beide gevallen biedt het DCS-limousinenetwerk uitkomst. In dit netwerk – dat heel Nederland bestrijkt- vind je chauffeurs die graag met jou ritten uitwisselen. Je kunt dit netwerk zien als een online marktplaats voor limousineritten.

De limousineapp

De chauffeurs die aangesloten zijn op het limousinenetwerk maken gebruik van de DCS-limousineapp. De app is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen een handomdraai je zaken geregeld hebt. Via deze app kun je met één druk op de knop een rit overdragen of juist aannemen. Je hoeft niet meer je collega (na) te bellen of hem/haar te whatsappen. Ook vind je allerlei handige informatie terug in de app, zoals de planning van je ritten, je ritgeschiedenis en de facturatie.

Chauffeurs van een hoog kaliber

Alle aangesloten chauffeurs voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De klant is koning en dat is terug te zien in het gedrag en representatieve kleding. De limousinechauffeurs zijn in bezit van een  S Klasse, een Audi A8, een BMW 7, een Jaguar XJ of een Mercedes Maybach die 6 jaar of jonger is.

Kosten

Voor limousinechauffeurs is het gebruik van het netwerk én de app gratis.

Ga jij voor kwaliteit?

Sluit je dan aan op het limousinenetwerk van DCS.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search