De diensten van D.C.S.

Goed om te weten

  • Het aantal diensten neemt toe
  • Bestaande diensten worden verbeterd
  • Onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering
acceptatie

Diensten

Facturatiesysteem
Facturatiesysteem
Alle onderlinge verrekeningen worden door D.C.S. verzorgd door middel van een debet en credit facturatie. Daarbij is het ook mogelijk om uw eigen ritten op rekening door het systeem te laten lopen.
Kwaliteitsbeheer
Kwaliteitsbeheer
Alle chauffeurs conformeren zich aan de in de algemene voorwaarden beschreven kwaliteitseisen. Indien er zich een misstand voor doet word daar adequaat op gereageerd. We hanteren voor de ritten uitgegeven via het systeem een niet goed geld terug garantie.
Lost & Found
Lost & Found
In de chauffeurs app is via het chauffeursportaal een mogelijkheid tot het melden van een gevonden voorwerp. Indien er een aanvraag voor een verloren voorwerp komt is het relatief makkelijk om snel de chauffeur van de betreffende rit te vinden en te adresseren.
Ritten registratie
Ritten registratie
Alle verstuurde en verreden ritten zijn overzichtelijk gepresenteerd in de chauffeurs portaal. Door het gebruik van filters is het eenvoudige een rit terug te vinden.
Chauffeur rating
Chauffeur rating
Deze functionaliteit is momenteel nog in ontwikkeling.
Support ticket
Support ticket
Voor alle vragen met betrekking tot de app, facturatie en alle aanverwanten zaken is er een ticketsysteem aanwezig in het chauffeursportaal van de drivers app.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search