Over ons

Wie zijn wij?

Dispatch Connect Services is een ICT-bedrijf die applicaties, administratieve tools en samenwerkingsverbanden samenbrengen in 1 platform. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de personenvervoerbranche zijn wij als geen ander op de hoogte van deze markt. Ons platform speelt daarom altijd in op de laatste ontwikkelingen.

Voor wie?

Dispatch Connect Services is er voor iedereen die toegang wil hebben tot de personenvervoerbranche. Iedereen die een steentje wil bijdragen aan een eerlijker, makkelijker en toegankelijker platform is van harte welkom. Samenwerking en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit verwachten wij ook van de mensen voor wie wij staan. Elke chauffeur en opdrachtgever die zich hierin kan vinden is bij ons aan het juiste adres.

Onafhankelijk platform

Ons onafhankelijk platform zorgt ervoor dat zowel de opdrachtgevers als de chauffeurs elkaar snel en efficiënt kunnen vinden.

Met de Dispatch applicatie kunt u de ritten van verschillende opdrachtgevers ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen ritten uit te besteden. Binnen de applicatie is iedereen zichtbaar voor elkaar. Het is bovendien heel makkelijk om iemand in de buurt van uw ritopdrachten te vinden.

In het chauffeursportaal kunt u uw persoonlijke gegevens en alle behandelde ritten terugzien. Dit is erg handig voor uw eigen administratie. De volledige supportafhandeling van Dispatch Connect Services verloopt ook via dit chauffeursportaal. Makkelijk om alles centraal te kunnen beheren.

Wat moet u doen om deel te nemen aan dit unieke platform?
Dat is eenvoudig! Maak een keuze uit de onderstaande pakketten en meld u vandaag nog aan als u als chauffeur deel wilt nemen aan dit platform.

Visie

Wij vinden dat bij het vervoeren van personen de reiziger centraal moet staan. Door chauffeurs en opdrachtgevers op een innovatieve manier samen te brengen en te ondersteunen wordt het voor hen makkelijker meer personen te vervoeren en bovendien meer aandacht voor de reiziger te hebben.

Missie

De missie van DCS is om de kwaliteit van personenvervoer te stimuleren. Wij willen op een zo onafhankelijk en efficiënt mogelijke manier chauffeurs en opdrachtgevers samenbrengen en ontzorgen. Met ons platform stellen wij hen in staat zich nog beter te richten op hun eigen doel; het vervoeren van personen.

 

Met onze innovatie tools brengen wij de mensen samen. Nationaal en internationaal. Wij creëren hiermee een ervaring die uw verwachtingen overstijgt. Dit kan alleen maar als DCS en alle deelnemers van het platform continu de beste service leveren en snel en soepel met elkaar communiceren.

Onze kernvoorwaarden

  • We hebben passie voor de personenvervoerbranche
  • We zorgen en ontzorgen onze aangesloten partners
  • We maken onze beloftes waar
  • We hebben een “can do” mentaliteit
  • We zijn onafhankelijk

Onze kernkwaliteiten

  • We betrekken elke partner, van chauffeur tot opdrachtgever, bij elke stap die wij zetten
  • We werken samen
  • We hebben en bouwen aan lokale en wereldwijde partnerships
  • We waarborgen een ultieme klantbeleving

Doelstelling

Dispatch Connect Services streeft ernaar door innovatie de kwaliteit en beleving binnen de personenvervoerbranche naar een hoger niveau te tillen. Ons doel is om in 2020 de personenvervoerbranche een nieuw inzicht te geven in het organiseren van het werk en het aangaan van partnerships. Wij bieden de beste werkomgeving voor opdrachtgevers en chauffeurs die onze passie delen. Samen bieden wij onze klanten een ongekende meerwaarde.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search