Taxi netwerk Amsterdam

Ben je taxichauffeur en krijg je zoveel ritaanvragen dat je klanten moet weigeren? Of zit je juist om werk verlegen?

Het DCS-taxinetwerk biedt een oplossing voor beide situaties. Dit netwerk is feitelijk een marktplaats voor vraag en aanbod van taxiritten. Het helpt je om je werk beter te organiseren en om aan meer klanten én omzet te komen.

Sluit je daarom snel aan! 

Meer dan 1000 chauffeurs gingen je al voor.

Hoge kwaliteitsstandaard

Het DCS- taxinetwerk onderscheidt zich door de hoge standaard die het hanteert voor de aangesloten chauffeurs. De chauffeurs krijgen onder andere een hospitalitytraining waardoor ze weten welke omgangsvormen gebruikelijk zijn in het netwerk. Daarnaast dragen zij een net pak met stropdas en beheersen zij de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe werkt het?

Intake

Wanneer je je inschrijft, nodigen we je uit voor een intake. We inventariseren dan of jij en je auto aan de voorwaarden van het DCS-netwerk voldoet. Onderdeel van de aanmeldprocedure is dat je deelneemt aan een hospitalitytraining.

Wanneer de intake geslaagd is, word je ingeschreven op het netwerk en ingedeeld als Pro- of Premiumchauffeur. Het verschil tussen die twee is dat je als Premiumchauffeur een E-klasse auto bezit die 6 jaar of nieuwer is. Ook krijg je als Premiumchauffeur voorrang bij de automatische dispatch, oftewel de uitbesteding van een rit door een chauffeur. De kosten voor de intake zijn 50 euro.
Hiermee worden de leden van de ballotagecommissie (dit zijn chauffeurs uit het netwerk) betaald.

Gebruik van de dispatchapp

Eenmaal op het netwerk aangesloten, kun je gebruik maken van een handige dispatchapp. Hiermee kun je ritten uitbesteden of accepteren. Ook kun je hierin je de ritgeschiedenis en de geplande ritten bekijken. Daarbij heb je de mogelijkheid om een online boekingsomgeving voor je klanten aan te maken, zodat ze met een druk op de knop een rit bij jouw taxibedrijf kunnen bestellen. Meer informatie over de voordelen van de dispatchapp lees je hier.

Kosten van de dispatchapp

Per aansluiting bedragen de kosten 26,50 euro per maand.

Ga jij voor kwaliteit?

Sluit je dan aan op het taxinetwerk van DCS.

storycircle-2
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search